Contact Us: 055-7538361 | Email: [email protected]

The Cove Collaborative Workspace – Irvine

The Cove Collaborative Workspace – Irvine
August 12, 2016 SAGTCO

LPA has developed the new collaborative work environment known as The Cove located in Irvine, California.

The Cove is a 31,000-square-foot collaborative work and event space located in University Research Park at University of California, Irvine. The space was created for inventors and entrepreneurs.

The design team took an existing office tenant space and created a flexible, energetic environment with 277 multimedia screens. The space carries a coastal theme throughout with window graphics of waves, blue LED accent lighting and earth tone colors for flooring and cabinetry.

Within the open ceiling, there are acoustical panels and suspended surfboards angled toward the speaker’s platform to create a perspective for the audience. The Cove includes spaces for the following areas: discovery disclosure, prototyping, funding, incubation and acceleration. UCI Applied Innovation is bringing together campus-based discoveries with business communities to support job creation and economic growth.

Design: LPA
Photography: Costea Photography

the-cove-office-design-2
the-cove-office-design-1
the-cove-office-design-3
the-cove-office-design-4
the-cove-office-design-5
the-cove-office-design-6
the-cove-office-design-7

The post The Cove Collaborative Workspace – Irvine appeared first on Office Snapshots.

Source: OfficeSnapsShos – The Cove Collaborative Workspace – Irvine
All content belongs to respective owners!